Logo internetbode.nl/moerdijk

Lente in de Huiskamer van 7bergen

ZEVENBERGEN - Elke woensdagmorgen van 9.30-12.30 uur en donderdagmorgen van 11.00-14.00 uur is de Huiskamer van 7bergen open.

Gewoon voor een kopje koffie en een praatje, of als er even echt ergens naar gekeken moet worden. Er zijn op die tijdstippen altijd mensen met genoeg levenservaring aanwezig om te luisteren en mee te denken. Laatst nog met een jonge moeder wiens relatie stuk was gelopen en wilde weten wat er allemaal komt kijken met de scheiding en het vinden van nieuwe woonruimte. Zij is met een lijst met wat te doen en wie van ons haar daarbij kan helpen weer vertrokken en is inmiddels bezig haar zaken te regelen. Dan blijft het nog een pittige opdracht, maar de structuur en tips helpen haar om er door heen te gaan, Zomaar een voorbeeld van de bezoekers die we mogen ontvangen.

De locatie is gemeenschapshuis de Kristal aan de Kristallaan 25 c in Zevenbergen. Daar wordt het steeds gezelliger. Er is geschilderd, Wifi beschikbaar gekomen en er kan gebiljart worden, of gedart. Steeds meer mensen weten de weg er naartoe te vinden. Kom eens kijken en laat u verrassen.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432892268116-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief