Logo internetbode.nl/moerdijk

Musical time bij Markland College Zevenbergen


ZEVENBERGEN - Maandag 27 maart
wordt in Theaterzaal De Borgh in Zevenbergen op uitnodiging van de cultuurcommissie van het Markland College Zevenbergen door het gezelschap van Homemade 'Afblijven, de musical', naar het beroemde boek van Carry Slee, gespeeld.

Afblijven vertelt het aangrijpende verhaal van Melissa die niets liever doet dan dansen. Ze mag auditie doen voor een videoclip van een bekende artiest en daar wordt ze ook nog eens voor aangenomen. Prachtig vindt ze het, dat wereldje van muziek en dans. Maar dan komt ze in aanraking met drugs. Drugs die haar een beetje over een dood punt heen helpen. Drugs die ervoor zorgen dat ze durft waar ze anders niet toe in staat is. Drugs die bijna haar ondergang worden. Bijna, want gelukkig is daar Jordi, smoorverliefd op Melissa en bereid om zelf in de problemen te komen om haar uit de ellende te halen. En of dat lukt?

Afblijven, de musical, begint maandag 27 maart om 19.30 uur en duurt tot 20.30 uur. Leerlingen, ouders en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Toegangsbewijzen verkrijgbaar bij het Markland College Zevenbergen.

FAME

Dinsdag 11 april staan leerlingen en docenten zelf op het podium van Theaterzaal De Borgh met de Marklandmusical FAME! Evenals vorig schooljaar heeft de cultuurcommissie van de school Stichting Roes gevraagd om met leerlingen en enkele docenten een musical in te studeren en aan het begin van het schooljaar is begonnen met repeteren.

De musical is losjes gebaseerd op de televisieserie van vroeger. Het verhaal gaat over een vooropleiding voor dans, muziek en toneel. De audities zijn slopend, de leerlingen zijn op van de zenuwen en hier en daar gaat er iets mis. Zouden ze door zijn of niet? En wie wint het hart van die knappe oudere jaars student?

De Marklandmusical FAME! begint dinsdag 11 april om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Toegangsbewijzen verkrijgbaar bij de administratie van het Markland College Zevenbergen.

Meer informatie op: www.markland.nl > Markland College Zevenbergen<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief