Logo internetbode.nl/moerdijk

Land of Mine bij Cine7

ZEVENBERGEN - Denemarken, 1945; Een groep jonge Duitse soldaten krijgt vlak na de Tweede Wereldoorlog de opdracht een strand met meer dan 40.000 landmijnen te ruimen. Met hun blote handen.

Wanneer de Tweede Wereldoorlog teneinde loopt wordt een groep Duitse soldaten, eerder jongens dan mannen, gevangen genomen door het Deense leger. Ze worden gedwongen een dodelijke taak ten uitvoer te brengen: het ontmantelen en ruimen van duizenden in de Deense stranden ingegraven landmijnen, en dat met weinig tot geen training. De jongens ontdekken dat de oorlog voor hen nog lang niet ten einde is舰.

Geïnspireerd op ware gebeurtenissen vertelt Land of Mine - Under Sandet een ongekend en tragisch hoofdstuk uit de Deense geschiedenis.

Geregisseerd door Martin Zandvliet, met Roland Møller, Mikkel Boe Følsgaard en Laura Bro.

Reserveren kan op: cine7@cultuurmoerdijk.nl

De voorstellingen van Cine7 zijn in Theater De Schuur, Kerkstraat 23, Zevenbergen. Vrijdag 20 januari aanvang 20.00 uur.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432892268116-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief