De Roef sport voor Jasper Valentijn Foundation


WILLEMSTAD - Je inzetten voor een goed doel en ook nog eens een gave dag beleven? Met deze oproep heeft kindercentra De Roef alle BSO kinderen gevraagd om mee te gaan doen aan een grootse sportdag onder de titel: "De Roef sport voor Jasper".

Deze sportdag vindt plaats op het korfbalveld van korfbalvereniging VIOS te Willemstad, op donderdag 7 mei van 10.00 tot 13.00 uur. Jasper Veenman bezocht tot twee jaar geleden ons kinderdagverblijf in Willemstad. Nadat bij Jasper de diagnose de ziekte van Seitelberger werd vastgesteld hebben de ouders van Jasper, de Jasper Valentijn Foundation opgericht om geld in te zamelen voor onderzoek naar deze ziekte. Om een steentje bij te dragen aan dit goede doel kunnen de kinderen hun sportieve prestaties laten sponsoren door familie en vrienden en hopen we zo geld bij elkaar te sporten en tegelijkertijd met zijn allen een hele leuke sportieve dag te beleven. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door de medewerking van de Korfbalvereniging VIOS, VHC Kreko groep, Taxi Vos en medewerkers en ouders van Kindercentra de Roef. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief