Foto: Janneke Driesprong

Gemeente Moerdijk zoekt exploitant voor jachthaven Willemstad

WILLEMSTAD - De gemeente Moerdijk streeft ernaar om vanaf het vaarseizoen 2019 een exploitant te hebben voor de gemeentelijke jachthaven in Willemstad. 


"We willen de jachthaven niet verkopen", zegt wethouder Thomas Zwiers namens het college. "We willen wel eigenaar blijven. We vinden de jachthaven te belangrijk voor het toerisme en de recreatie in Willemstad om in een keer de stap te zetten om tot verkoop over te gaan. De passanten in Willemstad zijn ook heel erg belangrijk. Die stellen ook wel wat eisen aan de beeldkwaliteit van de haven. Ze willen bijvoorbeeld graag dat we daar met houten materialen werken en niet met kunststof."

"Zeg nooit nooit", aldus Zwiers over verkoop van de gemeentelijke jachthaven op een latere datum. "Maar laten we eerst eens kijken hoe een ander zich ontwikkelt in de komende jaren." De aanbesteding voor de exploitatie gaat in 2018 lopen. 

reageer als eerste


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief