Afbeelding
Foto: Ties Steehouwer
fotoalbum

Noordhoek maakt er 'geen' potje van

Door: Amber Kuijs algemeen

NOORDHOEK - Het motto in Kantemaaiersgat was dit jaar 'We maken er een potje van', maar daar was zondagmiddag in de grote optocht heel weinig van te merken. Zoals gebruikelijk was de organisatie weer prima en trok er een hele lange stoet over de dijk en door het dorp. Er leek geen eind te komen aan het aantal grote tot zeer grote wagens.

De meesten van deze bouwsels kwamen van buiten Noordhoek omdat ze op zaterdag meedoen in kernen rond het dorp en dan op zondag ook nog even Noordhoek meepikken. Dat levert natuurlijk veel supporters op zodat het ondanks de koude wind goed druk was. Hier en daar werd het motto uitgebeeld, zoals bij een groep die een grote WC op een karretje meevoerde, en de groep die vond dat de overheid er een potje van maakte door de hoogspanningsleidingen boven hun land te plannen.

Muziek

De plaatselijke dweilband De Noekers maakte een goed stukje muziek en dat maakte het wachten meer dan dragelijk. De stoet werd besloten door een reusachtige creatie van de Rietbengels uit Klundert die daar zaterdag niet meededen omdat ze toen net niet met de wagen klaar waren. FOTO'S TIES STEEHOUWER

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief