Pelikaan Reizen verhuist naar de Schansdijk in Zevenbergen

ZEVENBERGEN - Aan de Schansdijk in Zevenbergen, tegenover de 7 Bergsche Hoeve, komt de nieuwe vestiging van Pelikaan Reizen. Dat heeft de gemeente Moerdijk donderdag bekendgemaakt.


Pelikaan Reizen was door een flinke groei van het bedrijf op zoek naar een nieuwe locatie om zich te vestigen in Zevenbergen. "We zijn als gemeente blij dat we door creatief mee te denken het bedrijf met zijn werkgelegenheid en maatschappelijke betrokkenheid hebben kunnen behouden voor onze gemeente", zegt wethouder Thomas Zwiers. "We zien het als een eerste verdere ontwikkeling van de Noordrand Zevenbergen."

Groen

De plek waar Pelikaan Reizen komt heeft een aantal jaren braak gelegen en is inmiddels overwoekerd met groen vanuit het naastgelegen bos. In het verleden waren er plannen om hier een politiebureau te vestigen. De Provincie Noord-Brabant heeft toestemming verleend voor het verwijderen van ongeveer 3.000 m2 groen van de bouwlocatie. Het verwijderen van dit groen zal op zeer korte termijn gebeuren onder toeziend oog van een ecoloog. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief