Dagtocht voor ouderen

Algemeen

ZEVENBERGEN - De bedoeling hiervan is, onze ouderen via een gezellige dag, met elkaar in contact te brengen, en (mede) daardoor eenzaamheid helpen te voorkomen. Bestaande contacten versterken en nieuwe contacten leggen, is een belangrijk onderdeel hiervan.

Tijdens een tochtje, zittend in een vervoermiddel, raken mensen onderweg gemakkelijk met elkaar.in gesprek. En juist ook allééngaanden zitten dan naast iemand, die je dan die hele route niet zomaar kan negeren. Onze jarenlange ervaring op dit gebied leert, dat degenen, die al eerder deze stap hebben ondernomen, er steeds met een blij en gelukkig gevoel op terugzien! Er zijn door deze ontmoetingen zelfs relaties ontstaan, die op de lange duur méér dan oppervlakkig bleken te zijn舰.

Zo ook nu kan iedere oudere weer intekenen voor de volgende 'praktijkervaring'. Op zaterdag 25 november vertrekken we om 7.45 uur vanaf De Markt in Zevenbergen, voor een bezoek aan Valkenburg (L). Daar worden in de aldaar bekende grotten ook de Kerstmarkten gehouden. Maar ook 'bovengronds' heeft Valkenburg veel te bieden en is dan ook een bezoek méér dan de moeite waard! Op de heenroute wordt eerst in Weert de koffie of thee eer aangedaan. En dat, in Limburg, natuurlijk met een punt vlaai erbij! Daarna door naar Valkenburg. U krijgt toegangsbewijzen voor de grotten via de leiding, zodat u zich daarvoor niet druk hoeft te maken. In de namiddag verzamelen weer ons weer, voor de reis naar de plek, waar we een verrukkelijk 3-gangen diner gaan gebruiken. Krijgt u al trek? Daarna wordt u weer veilig naar de plaats van opstappen teruggebracht, waar we ± 21.00 uur hopen te arriveren.

Voor informatie en opgave kunt u terecht bij: J. Beurskens, Prins Bernhardstraat 4 te Zevenbergen. Tel. 0168-323335 of via 06-24879934.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief