Afbeelding

Pannenkoeken en concert bij Muziekvereniging

Algemeen

ZEVENBERGEN - Dinsdag 11 juli was het een drukke bedoening in 't Anker. Muziekvereniging Zevenbergen sloot het muzikale seizoen voor de zomervakantie af met pannenkoeken eten en een concert.

Het afgelopen half jaar heeft de vereniging veel energie gestoken in speciale muziekcursussen voor kinderen uit Zevenbergen e.o. De animo voor deze cursussen was overweldigend en ongeveer 45 kinderen hebben het afgelopen half jaar met veel enthousiasme kennis gemaakt met, en leren spelen op, diverse instrumenten. Onder leiding van Anne Hoogendijk hebben zij in korte tijd veel geleerd en dat was ook te horen afgelopen dinsdag. Na het pannenkoeken eten werden de ouders getrakteerd op een concertje van het leerorkest en de harmonie. Ook de leerlingen (6-7-8 jaar) van de cursus Algemene Muzikale Vorming lieten tijdens het concert van zich horen.

De muziekvereniging Zevenbergen heeft nu weer een groot leerorkest van 14 leerlingen. Na de zomervakantie start de Muziekvereniging weer een aantal muziekcursussen voor kinderen.

Mocht uw kind al een instrument bespelen en mee willen doen met het leerorkest; Meld je aan! We spelen op dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur in 't Anker, Markt 4, Zevenbergen. We starten weer op 29 augustus.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief