Afbeelding
FOTOALBUM

Veel plezier tijdens Buitenspeeldag in Zevenbergen

Door: Miryam van der Stee Algemeen

ZEVENBERGEN - Voor het tweede jaar organiseerde MeerMoerdijk woensdag in samenwerking met de Speelotheek-Bibliotheek VANnU en de Koerdische Stichting voor alle kinderen van de basisschool een leuke buitenspeelmiddag in Zevenbergen tijdens de Nationale Buitenspeeldag.

Vorig jaar kwam er een handjevol kinderen af op de spelletjes, die opgesteld stonden op het terrein van honk- en softbalvereniging Seven Hills. Dit jaar zette deze vereniging weer belangeloos hun poorten open en gelukkig voor de organisatie druppelden er gedurende de middag steeds meer kinderen binnen. Het waren er nog steeds niet heel veel, maar zoals Kitty Verdaas van MeerMoerdijk stelt: "Een evenement als dit moet groeien." De kinderen die er waren, hadden duidelijk veel plezier.

Vliegeren

Buurtsportcoaches Jeroen en Laszlo van MeerMoerdijk ontfermden zich enthousiast als altijd over de kinderen die wilden voetballen, badmintonnen, zakgooien en of frisbeeën. De dames van de Speelotheek hielden zich bezig met onder andere vliegeren en bliklopen. Vooral vliegeren bleek nog niet eenvoudig, want er stond niet heel veel wind.

Schommel

Ook aan de jongste bezoekers was gedacht met spelletjes van de Speelotheek, een waterbaan en fietsjes, stepjes en skelters waarmee rondom het honk- en softbalveld gescheurd kon worden. Uiteraard had ook de schommel die op het terrein van Seven Hills staat grote aantrekkingskracht. En voor wie uitgespeeld was, wachtte een lekkere verse appel of peer. FOTO'S MIRYAM VAN DER STEE

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief