Afbeelding

Culinair evenement Puur Genieten op 14 juli

Door: Janny Mathijssen algemeen

ZEVENBERGEN - Op zaterdag 14 juli vanaf 16.00 uur vindt voor de vierde keer het culinair evenement Puur Genieten op de Markt in Zevenbergen plaats.

Het evenement wordt georganiseerd op initiatief van Kiwanis Club Mauritshof Moerdijk in samenwerking met de Ondernemersvereniging Zevenbergen en Stichting Markt Zevenbergen Bruist.

Ingrediënten

De bekende ingrediënten voor dit evenement zijn de sfeervolle kraampjes met ook dit jaar een breed en gevarieerd aanbod van eten en drinken. De opbrengst komt net als vorig jaar ten goede aan een speelvoorziening voor kinderen, die in overleg met de gemeente Moerdijk in het nieuw ingerichte centrum van Zevenbergen gerealiseerd zal worden.

Muziek

De formule blijft hetzelfde als in de voorgaande drie jaren: een culinaire manifestatie, waarbij de Markt in Zevenbergen ruimte biedt aan restaurants, foodproducenten, detailhandel in food en andere ondernemers. Reeds & Rhythm verzorgt dit jaar de muziek. Het gevarieerde repertoire van dit kleine swingende ensemble zorgt ongetwijfeld voor een mooie 'New Orleanse' sfeer.

Voor nadere informatie: www.kiwanis.nl/moerdijk/puur-genieten-culinair-2018 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief