Aldi gaf aan naar een locatie buiten het centrum van Zevenbergen te willen. FOTO SHUTTERSTOCK
Aldi gaf aan naar een locatie buiten het centrum van Zevenbergen te willen. FOTO SHUTTERSTOCK

Aldi mag centrum Zevenbergen niet verlaten

ZEVENBERGEN - Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Moerdijk wil supermarktketen Aldi binnen het centrum van Zevenbergen houden.


Het bedrijf wil graag uitbreiden, omdat de huidige winkel niet meer voldoet aan de eisen die Aldi stelt. De supermarktketen heeft aangegeven mogelijk te willen verhuizen naar een locatie buiten het centrum, maar dat ziet de gemeente niet zitten.

Het college wil wel meewerken aan een onderzoek tot haalbaarheid van uitbreiding van het huidige Aldi-filiaal aan de Donk in Zevenbergen. De supermarkten zijn volgens het gemeentebestuur belangrijk voor de leefbaarheid van het centrum. Zonder deze shops zou de shopstructuur in Zevenbergen flink verslechteren. Daarnaast werkt de gemeente momenteel volop aan een facelift van het Zevenbergse centrum. Zo komt de haven terug en wordt de Markt heringericht. Ook bouwt men nieuwe woningen. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief