Afbeelding

Sinterklaas brengt bezoek aan Standdaarbuiten

Door: Monique Jansen OUD Algemeen

STANDDAARBUITEN – Sinterklaas bezoekt zaterdag 17 november Standdaarbuiten. Hij komt rond 14.00 uur aan in de haven. Onder begeleiding van Harmonie Oefening en majorettes van de Stardreams zet hij koers naar het Thomashuis. Daar wacht wethouder Van Dorst hem op.

De stoet vertrekt daarna achter het paard van Sinterklaas naar de Markt. Daarna trekt de optocht langs de kerk om langs de Blomhof en de Timberwolfstraat naar de Standaert te gaan. Het feest van Sinterklaas wordt gevierd in de gymzaal. Bezoekers kunnen via de ingang aan de zijkant van de Standaert naar binnen.

Kleurwedstrijd

De winnaars van de kleurwedstrijd worden daar door Sinterklaas bekend gemaakt en natuurlijk hebben de Pieten weer een spectaculair programma voorbereid. Aan het einde van de middag kunnen de snoepzakken worden opgehaald, tegen inlevering van een snoepzakbon.

De kleurplaten en snoepzakbonnen kunnen nog tot en met 14 november worden opgehaald en ingeleverd bij Spar Standdaarbuiten. Mocht u de collectant hebben gemist, dan staat daar nog een collectebus.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief