Afbeelding

Korenconcert in Klundert voor kankerbestrijding

Door: Monique Jansen OUD Algemeen

KLUNDERT – Het Inspire2LiveChoir uit Alblasserdam treedt zaterdag 24 november op tijdens een groot korenconcert in de Stad van Klundert. De opbrengst daarvan gaat naar de kankerbestrijding. 

Het Alblasserdamse koor telt maar liefst 190 leden en staat onder leiding van Peter Overduin. Dit jaar deed het Inspire2LiveChoir mee aan de nieuwe uitzendingen van Holland's Got Talent. Ook het Havenkoor Fortitudo uit Willemstad onder leiding van Bas de Ruyter neemt deel aan het korenconcert. Verder werken sopraan Annelies Schep, organist André de Jager en Johan den Hoedt mee aan het concert.

De opbrengst van deze avond is bestemd voor de stichting van Prof. dr. Casper van Eijck genaamd Support Casper. Deze stichting financiert onderzoek naar alvleesklierkanker. Het belooft een zeer gevarieerde avond te worden. Het concert begint om 20.00 uur. De kerk opent om 19.30 uur. Kaarten zijn te koop via kaartverkoop@inspire2livemusic.nl of 06-40329257. Ook 's avonds aan de kerk (Molenstraat 33) is het mogelijk een ticket te kopen. Voor de voorverkoop kunt u ook terecht bij de Primera aan de Voorstraat 30 in Klundert.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief