Foto: Ties Steehouwer
FOTOALBUM

Sint Nicolaas en zijn pieten verwelkomd in Fijnaart

FIJNAART - In de Voorstraat in Fijnaart warmden de kinderen zich zaterdag flink op om de Sint en zijn gevolg waardig te ontvangen. Er werd met vlaggetjes gezwaaid, er werden liedjes gezongen en wethouder Désirée Brummans stond te trappelen van ongeduld om voor de eerste maal de goedheiligman namens de gemeente Moerdijk welkom in haar gemeente te heten.


De inkomst van het gezelschap was een creatieve vondst omdat ze hun entree maakten met een treintje bestaande uit fruitkisten op wielen. Blijkbaar had de wethouder het, volgens de Sint, in haar eerste jaar als wethouder goed gedaan omdat ze van hem een uit de kluiten gewassen amandelstaaf kreeg. Na de toespraken ging het treintje met de muziek van de Oranjevaan, de drumband DUO en de kinderen voor een feestelijke Sint Nicolaas middag naar de Parel. De Sint bezocht het afgelopen weekeinde ook nog Standdaarbuiten, Noordhoek en Zevenbergen. Het komende weekeinde gaat hij naar Klundert, Zevenbergschen Hoek, Willemstad en Langeweg.

BIJDRAGE TIES STEEHOUWER 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief