Foto: Paul Martens

Trailer De Nieuwe Wildernis 2.0 over industriegebied Moerdijk gelanceerd

MOERDIJK - De eerste beelden van de nieuwe natuurfilm 'De Nieuwe Wildernis' 2.0 staan online. Industrie- en havengebied Moerdijk staat centraal in deze film. Ze zijn te bekijken via een speciale trailer. 


De film laat zien hoe natuur en industrie in harmonie kunnen leven. Wie aan een bedrijvenpark denkt, denkt niet snel aan dieren. Toch wemelt het op het industriegebied Moerdijk van de dieren. Op zich is dat logisch. Er is veel ruimte en er zijn relatief weinig mensen. Daardoor komen dieren als meeuwen, oeverzwaluwen, patrijzen en bunzingen tot bloei. De regisseurs Mark Verkerk en Willem Berents zijn op dit moment nog druk met filmen.

Eindversie

In het voorjaar van 2019 maken zij de definitieve beelden. Daarna is het nog even wachten op de eindversie. Niet alleen industriepark Moerdijk speelt de hoofdrol. Er wordt ook gefilmd in havengebied Rotterdam. De Nieuwe Wildernis 2.0 'Wild Port of Europe' komt naar verwachting in 2021 in de bioscoop. In de eerste editie stonden de Oostvaardersplassen in Flevoland centraal. Die documentaire trok 700.000 bezoekers.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief