Grijze Kuivebal in Zevenbergen toe aan 33e editie

ZEVENBERGEN - Stichting Carnaval Zevenbergen en de commissie van Het Grijze Kuivebal zitte-n-op rooze want dit mooie feest in aanloop naar de carnaval wordt dit jaar voor de 33ste keer gevierd! Het Grijze Kuivejubileumfeest word gehouden op zaterdag 23 februari.


Dit jaar wordt de zaal omgetoverd tot een heuse Rock & Roll feestlocatie. Iedereen die de gerespecteerde leeftijd heeft bereikt van 55 is welkom om lekker te komen dansen, feesten en vooral enorm genieten van een gezellige middag.

Voorverkoop 9 februari
De voorverkoop van het Grijze Kuivebal is aanstaande zaterdag 9 februari vanaf 11.30 tot 13.00 uur in het stadscafé van Hotel de Borgh. Er kunnen maximaal 4 kaarten gekocht worden. U krijgt daarvoor een middag vol verrassingen. Let op er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus zorg er voor dat u op tijd in de rij staat om een kaartje te bemachtigen!
Voor meer informatie kunt u contact op nemen Stichting Carnaval Zevenbergen via info@carnavalzevenbergen.nl.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief