Afbeelding

Kunst & Cultuur Route Moerdijk gaat verder in kleinere vorm

Door: Monique Jansen OUD Algemeen

MOERDIJK - De Kunst & Cultuur Route Moerdijk krijgt dit jaar een nieuwe opzet. Het evenement gaat verder in afgeslankte vorm.

"We laten het event toch doorgaan met minder locatie en minder kunstenaars. Kwalitatief wordt het beter. Hierdoor is er per locatie meer te zien, te beleven en is het voor de bezoekers overzichtelijker. Het thema, overgenomen van Open Monumenten is: Plekken van Plezier. Het wordt absoluut net zo mooi als eerdere jaren", benadrukt de werkgroep Kunst & Cultuur Route Moerdijk.

Datum

Ook is de datum voor de editie van dit jaar inmiddels geprikt. De Kunst en Cultuur Route valt in het weekend van 14 en 15 september. Daarmee sluit de organisatie aan bij het weekend van Open Monumenten. Daarom is ook gekozen voor hetzelfde thema. Ook is de werkgroep al druk bezig met de nieuwe opzet voor de Kunst & Cultuur Route in 2020. Naast de gevarieerde kunst zal er óók een breed pakket culturele activiteiten op diverse locaties te zien zijn.

Daarbij denkt de organisatie aan onder meer film, toneel, concerten, lezingen en workshops. Deze festiviteiten organiseert de werkgroep in samenwerking met alle andere werkgroepen binnen de Stichting Cultuur Moerdijk. De nieuwe werkgroep Open Monumenten is inmiddels ook actief en kan nog vrijwilligers gebruiken. Heeft u interesse? Mail kcroute@cultuurmoerdijk.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief