Infoavond over herinrichting Koningin Julianalaan in Helwijk

HELWIJK - De gemeente Moerdijk houdt dinsdag 12 maart een informatieavond over de werkzaamheden die op de planning staan voor de Koningin Julianalaan in Helwijk. In de straat wordt nieuwe riolering aangelegd.


Er komt een nieuw riool voor vuil water en een riool voor regenwater. Daarnaast krijgt de entree van Helwijk een flinke opknapbeurt. Op de informatieavond kunnen bewoners laten weten hoe zij denken over de herinrichting. Daarbij kunnen zij hun wensen, ideeën en zorgen uiten. 

Tijdens de avond worden de voorlopige schetsontwerpen gepresenteerd en geven wethouder Jack van Dorst en ontwerpbureau Newae toelichting op de plannen. Zij gaan onder meer in op de aanleiding van het project, de opzet van de werkzaamheden en wat dit betekent voor bewoners. Verder worden onder meer parkeren, groen en duurzaamheid besproken. Er is gelegenheid voor het stellen van vragen. De informatieavond vindt vanaf 19.30 uur plaats in gemeenschapshuis De Blokhut.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief