Word jij Miss Zomercarnaval 2019 in Zevenbergschen Hoek?

ZEVENBERGSCHEN HOEK - Voor veel carnavalsorganisaties breekt een rustige tijd aan, maar niet voor Stichting Carnaval Zevenbergschen Hoek. Deze organisatie zoekt alweer een knappe dame die wil fungeren als Miss Zomercarnaval tijdens het zomerse carnavalsevenement op 30, 31 augustus en 1 september in Zevenbergschen Hoek. 


Op dit moment moet je er met het gure weer misschien nog niet aandenken om de straat op te gaan Miss Zomercarnaval, maar vaak is het juist heel warm tijdens 30, 31 augustus en 1 september. Zevenbergschen Hoek puilt dan uit van de activiteiten met als hoogtepunt de zomerse optocht in het dorp. Aanmelden kan tot zondag 24 maart via Infozomer@carnavalszevenbergschenhoek.nl. Daarna volgt een informatieavond voor vrouwen die zich hebben aangemeld. 

De organisatie stelt wel twee eisen. De Miss Zomercarnaval dient minimaal 18 jaar oud te zijn en moet woonachtig zijn in Zevenbergschen Hoek.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief