Foto: Ties Steehouwer

Seniorenmiddagen zorgen voor een volle zaal Verhoeven

ZEVENBERGEN – De twee seniorenmiddagen in zaal Verhoeven trokken donderdag en vrijdag heel veel senioren. Geen wonder, omdat de Stichting Seniorenraad Zevenbergen gezorgd had voor een dijk van een programma weer iedere aanwezige senior zich prima in kon vinden.


DOOR TIES STEEHOUWER

Er werd dan ook volop genoten ven de zang van het Mades Meezingkoor, de mannen van de Funn band en een optreden van tonpraatster Marleen uit Roosendaal. De dames en heren van het koor uit Made zongen niet alleen liedjes uit de tijd dat de aanwezigen een stuk jonger waren. Ze stonden tijdens het zingen ook niet stil. Dat zingen werd door de senioren volop meegedaan maar bij het bewegen bleef de zaal duidelijk achter. Dat was niet zo bij de muziek van de Funnband.

Op de songs van deze mannen werd door een enkeling volop gedanst en dat leverde veel applaus op van de stilzitters. Na de verloting zorgde tonpraatster Marleen voor een prima optreden. Het was voor het eerst dat zij haar praatje "Zorgboerderij" voor het voetlicht bracht en dat leverde veel hilarische momenten op. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief