FOTOALBUM

Koningsspelen van start met een dansje

ZEVENBERGEN – De Koningsspelen in de gemeente Moerdijk gingen officieel van start op het schoolplein van de basisschool De Toren in Zevenbergen. De school viel deze eer te beurt omdat de school dit jaar 50 jaar bestaat.


Een hele eer volgens wethouder Van Dorst omdat 'Ik 50 jaar geleden ook op deze school zat'. De opening van de spelen bestond uit een warming-up waar alle kinderen aan meededen. Ze hadden van te voren al geoefend op het nieuwe dansje Pasapas.

Twee meisjes van balletstudio Tamara, deden het dansje voor vanaf de tafeltennistafel. Veel ouders keken goedkeurend naar de ingewikkelde bewegingen van hun kroost. Na het dansje sprong iedereen op de fiets om bij diverse sportverenigingen te gaan sporten. In Klundert vond de opening plaats in de Niervaert waar de warming-up werd begeleid door het Danspodium Reflex. Hier deden er ruim 300 kinderen mee aan het dansje Pasapas. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief