Afbeelding
Foto: Ties Steehouwer

OnS platform biedt overzicht zorgaanbod in Moerdijk

Door: Monique Jansen OUD Algemeen

KLUNDERT – In het Mauritshuis hadden zich verleden week veel mensen verzameld die iets of zijdelings met de zorg voor hun medemens te maken hebben.

Ze kwamen niet voor de gezelligheid maar om de officiële aftrap mee te maken van het welzijnsplatform OnS. OnS staat voor Ondersteunen & Samenwerken en dat is precies de bedoeling van het platform. Boudewijn in 't Veld die vanuit Surplus het platvorm coördineert, en bijna 3 jaar werkzaam bij deze instelling vertelde in zijn openingswoordje dat hij had geconstateerd dat er in de gemeente Moerdijk wel veel instellingen zijn die klaar staan voor de Moerdijkers die hulp nodig hebben maar dat het voor velen vaak moeilijk is om die te vinden.

Op de website www.ons-moerdijk.nl staat het complete zorgaanbod verzameld. Via deze website is het voor mensen die hulp nodig hebben of op zoek zijn naar hulp een prima uitganspunt. Niet alleen via de site kan men zijn weg vinden in de doolhof van hulpinstellingen in Moerdijk maar ook via inloop spreekuren in de Fendertshof in Fijnaart, de Mauritshof in Klundert en het gemeentehuis in Zevenbergen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief