Brouwerij d'n Luie Hond lanceert speciaal bier

KLUNDERT - Brouwerij d'n Luie Nond uit Klundert lanceert vrijdag 24 mei de Jakobus Buijs IPA tijdens de Week van het Nederlandse Bier. Van 16 mei tot en met 26 mei staat het hele land in het teken van bier tijdens de 8e editie van de Week van het Nederlandse Bier.


Tijdens dit jaarlijks evenement zetten de dranken- en horecasectoren bier van eigen bodem in de spotlight middels proeverijen, workshops en festivals door heel het land. Na een succesvolle proefversie vorig jaar tijdens het bierfestival in Klundert wordt er samen met De Stad Klundert een  speciale editie van de vrijdagborrel georganiseerd om bierdrinkers en niet-bierdrinkers te laten ervaren dat de nieuwe Jakobus Buijs IPA een toegankelijk product is en zeker de moeite waard om te proberen. De voorraad is gelimiteerd. De Jakobus Buijs IPA is vanaf de zomer verkrijgbaar in Klundert. 

Op zondag 26 mei, zal ter gelegenheid van het sponsor-event voor het Ronald McDonald Kinderfonds een gelimiteerde Zwaar Blondbier te proeven zijn. D'n Luie Nond brouwde dit biertje kosteloos om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Ervaren administrateur

Steenbergen

Bezorger Altena Nieuws

Genderen, Nieuwendijk, Rijswijk, Werkendam, Wijk en Aalburg

Facturist

Baarle-Nassau

Teamleider - nachtverpleegkundige - manager Cliënt & Innovatie

Andel

Allround automonteur

Molenschot

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief