Op de Lindonk in Zevenbergen is vanochtend rond 11.45 een fietsster aangereden. Ze is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.
Op de Lindonk in Zevenbergen is vanochtend rond 11.45 een fietsster aangereden. Ze is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Foto: Tom van der Put

Fietser gewond na aanrijding met auto op fietsoversteekplaats in Zevenbergen

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

ZEVENBERGEN - Op de fietsoversteekplaats aan de Lindonk in Zevenbergen is zaterdag een auto in aanrijding gekomen met een fietser. De fietser is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. 

Een fietser en automobilist zijn zaterdag met elkaar in botsing gekomen op de fietsoversteekplaats aan de Lindonk. Daar hebben fietsers voorrang op auto's. De politie en ambulance zijn met spoed ter plekke gekomen. Ook werd er een traumahelikopter opgeroepen, maar deze is niet meer ter plekke gekomen. 

De fietser is ter plaatse door het ambulancepersoneel onderzocht. De vrouw is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het is onbekend wat de verwondingen van de fietser zijn. 

De politie voert geen onderzoek uit op de plek van het ongeval. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief