Logo internetbode.nl/moerdijk

West-Brabant unieke werkgever rijker met Base Logistics

  Bedrijvig Nieuws

MOERDIJK – Begin december opent logistiek dienstverlener Base Logistics haar nieuwe vestiging in Moerdijk. Het bedrijf, dat zowel in 2014 als in 2015 de titel 'Best Managed Company' won, groeit al jaren gestaag. In Moerdijk zal het nieuwe hoofdkantoor met een uitgebreid magazijn komen. Een mooie kans voor de West-Brabantse werknemer die niet langer iedere ochtend in de file op de Moerdijkbrug wil staan, want het bedrijf heeft nog diverse functies te vervullen.

Base Logistics is één van de belangrijkste Nederlandse bedrijven in de internationale logistieke dienstverlening. Met meer dan driehonderd partners wereldwijd en een specialisatie in data-analyses is Base Logistics de werkgever van de toekomst. Ben je ambitieus en klantgericht en heb je belangstelling voor een uitdagende baan bij een dynamische logistiek dienstverlener? Dan is Base Logistics op zoek naar jou.

Vacatures Base Logistics zoekt nog diverse mensen om functies te vervullen op het gebied van sales. Zo zoeken zij voor de sales support nog een commerciële duizendpoot met verstand van de logistieke markt. Voor de functie van Field Sales Executive wordt iemand gezocht met minimaal vijf jaar ervaring binnen een logistieke organisatie die met vol vertrouwen en drive nieuwe klanten aan boord kan krijgen.

Jong team Heb je ervaring met logistiek en een goed gevoel voor commercie? En ben je gewend om onder druk goed werk te leveren? Dan hoeft een korte ervaring geen belemmering te zijn. Base Logistics zoekt voor de functies van logistiek specialist en medewerker Control Tower leergierige en hardwerkende medewerkers om het team te versterken. De komst van Base Logistics naar Moerdijk biedt bovendien ook mogelijkheden voor werknemers met meer ervaring. De dienstverlener zoekt nog een Senior C# .Net WPF Developer die plezier heeft in alle aspecten van sofware-ontwikkeling. Bovendien mag bij Base Logistics een Senior C# .Net WPF Developer ook echt een senior zijn.

Customs and Compliance Supervisor In het bijzonder is Base Logistics nog op zoek naar een Customs and Compliance Supervisor. Voor de functie zoeken zij een doorgewinterde specialist op het gebied van douane- en compliance zaken. "We zijn bij deze functie streng in de selectie", legt Robin Voet, directeur van Base Logistics, uit. "Het is cruciaal om de juiste persoon op deze plek te hebben." Als Customs and Compliance Supervisor moet je nauwkeurig, consequent maar ook daadkrachtig zijn. Ga jij een uitdaging niet uit de weg? Lees dan meer over deze of andere vacatures bij Base Logistics op www.JobsBase.nl en solliciteer!

Generatie Base Logistics biedt haar werknemers meer dan enkel uitdagende functies. Het prijswinnende bedrijf heeft een trouw werknemersbestand en kenmerkt zich door een informele werksfeer. "De generatie van onze werknemers groeit met ons bedrijf mee", stelt Voet trots. "Zo zijn er binnen ons bedrijf al zo'n dertig baby's geboren." De logistiek dienstverlener heeft bovendien een actieve personeelsvereniging en een beleid om overwerk zoveel mogelijk te vermijden. "We zitten niet stil voor onze werknemers." Wil je meer weten over Base Logistics of ben je geïnteresseerd in één van de genoemde vacatures? Bezoek dan de website voor meer informatie en stuur je cv en motivatiebrief naar jobs@baselogistics.com

Base Logistics BV, Daltonstraat 4, 3335 LR Zwijndrecht, www.jobsbase.nl en jobs@baselogistics.com<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432892268116-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief