Logo internetbode.nl/moerdijk

Henriëtte’s & Celina’s Hairstyling heropent

  Bedrijvig Nieuws

ZEVENBERGEN - Sinds 1 maart 1993 is de kapperszaak van Henriëtte Mulders, Henriëtte’s Hairstyling, gevestigd aan de Zuidhaven 27 in Zevenbergen. Na 23 jaar vond Henriëtte het tijd voor verandering, vernieuwing en verjonging. Dat laatste werd gevonden in haar dochters Celina en Alyssa. De verandering en vernieuwing zijn te vinden in het aanbod van diensten en de volledig nieuwe salon die op vrijdag 15 juli haar deuren opent. De nieuwe naam is Henriëtte’s & Celina’s Hairstyling.


DOOR MIRYAM VAN DER STEE

Om de salon totaal te vernieuwen was het noodzakelijk om tijdelijk de deuren te sluiten. “De nieuwe salon biedt ons veel meer ruimte”, vertelt Henriëtte. “Daardoor kunnen we ook meer diensten aanbieden.” Dochter Celina heeft namelijk een cursus gevolgd bij de bekende barbier ‘Schorem’ en ook een persoonlijke training gehad van de Meneer Barbier Anton, waardoor zij de mannen in de watten kan leggen met een heerlijke knip- of scheerbeurt.

Techniek Celina heeft daarnaast ook nog een speciale cursus gevolgd voor het kleuren met pasteltinten en hele felle kleuren. Dat vraagt namelijk een speciale techniek. Dochter Alyssa krijgt in de salon haar eigen plekje met haar nagelstudio. Er komen vier kappersstoelen in de salon en een speciale stoel voor heren.

Afspraak Door de toenemende drukte biedt Henriëtte’s & Celina’s Hairstyling vanaf nu aan om zonder afspraak binnen te komen lopen voor een knip- of scheerbeurt, die door Celina verzorgd zal worden. Zij werkt namelijk alleen op donderdag op afspraak. Henriëtte werkt wel uitsluitend op afspraak, maar iedereen is altijd welkom om te kijken of er ad-hoc een plekje beschikbaar is. Ook is het mogelijk om bij Celina een afspraak in de avond te plannen, wanneer dat niet anders past in uw agenda.

Modern “We maken geen onderscheid wat onze klanten betreft, iedereen is welkom, van 0 tot 100 jaar”, is het credo van Henriëtte en Celina. Voor de kinderen wordt een speciale kinderhoek ingericht. Moeder en dochter gingen samen op stap voor het nieuwe meubilair: “Gelukkig hebben we dezelfde smaak.” De nieuwe salon wordt een moderne strakke zaak waar de klant koning is en waar de koffie altijd klaarstaat.

Heropening De salon opent op vrijdag 15 juli weer haar deuren voor alle behandelingen. Op zondag 17 juli is de officiële heropening. Belangstellenden zijn dan van 15.00 tot 17.00 uur van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de vernieuwde salon onder het genot van een hapje en een drankje.

Openingstijden: dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur, woensdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 15.00 uur.

Henriëtte’s & Celina’s Hairstyling, Zuidhaven 27, Zevenbergen. Telefoon voor afspraken: 0168-328160. Website: www.henriettes-hairstyling.nl

Henriëtte (links) en Celina Mulders onder de nieuwe luifel. FOTO MIRYAM VAN DER STEE<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief