(Foto: Miryam van der Stee)
fotoalbum

Wim van Geel en Iris de Visser bakken de lekkerste gehaktballen

  Cultuur

LANGEWEG - Wim van Geel en Iris de Visser mogen zich de beste gehaktballenmakers van Langeweg noemen. Zij wonnen deze titel zaterdagavond tijdens de gehaktballencontest die carnavalsvereniging de Slikgatse Kemphanen hield bij Feesterij De Droom. Naast eeuwige roem ontvingen Van Geel en De Visser ook een hele mooie beker.


Er hadden zich tien deelnemers ingeschreven voor deze wedstrijd. Iedere deelnemer, soms dus als koppel, moest meerdere gehaktballen à 180 gram maken. Eentje voor ieder jurylid en een paar ballen die in stukjes gesneden door het publiek gekeurd mochten worden. De vierkoppige jury, bestaande uit Hans en Karin Groenendaal, Desirée Schuijt en John Weterings, beoordeelden de deelnemers op de volgende punten: uiterlijke vorm, de structuur, de smaak en geur en het mondgevoel. Elke bal die de jury proefde werd anoniem opgediend. Het publiek had geen zeggenschap bij de beoordeling.

Na heel veel proeven, kauwen en overleg koos de jury unaniem voor de smakelijke gehaktballen van Wim van Geel en Iris de Visser. Het geheim achter deze lekkere bal? Iris is het brein en Wim de doener en samen vormen ze dus een uitstekend team. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief