Columnisten Volkskrant en NRC geven lezing in bibliotheek

  Cultuur

ZEVENBERGEN - 12 december, Eva Hoeke en Marcel van Roosmalen in Zevenbergen. Eva en Marcel zijn columnisten respectievelijk in De Volkskrant en NRC. Zij schrijven daar soms over elkaar als 'De Man' en 'De Vriendin'. Naast columnist zijn beiden journalist en schrijver.


Eva zat recent bij DWDD om te praten over haar Twitter-account "#Dankjedokter' waar heel veel mensen een reactie op plaatsten om de dokter te bedanken. Zij maakt regelmatig interviews voor De Volkskrant en schreef het boek 'De Stad, de Kroeg en de Man'. Samen met 'De Man' (Marcel dus) schreef zij 'Als het maar niet op ons lijkt.' Een boek over de ervaringen van jonge ouders met hun pasgeboren kind.

Marcel is ook columnist bij het radioprogramma De Nieuws BV, hij is daar een van de 'Druktemakers'. Ook speelde hij het afgelopen seizoen mee in 'De Slimste Mens'. Momenteel maakt hij, samen met twee anderen, een theatertour op zoek naar de Nederlandse volksaard. Marcel publiceerde: Het zijn de kleine dingen die het doen; Het is nooit leuk als je tegen een boom rijdt; Theo Jansen.

Donderdagavond 12 december worden er gesprekken gevoerd met Eva en Marcel, zij lezen voor uit eigen werk en er is volop gelegenheid om vragen te stellen. En natuurlijk signeren zij hun boeken. De avond vindt plaats in Bibliotheek VANnU aan de Kasteelweg in Zevenbergen om 20.00 uur. De zaal opent om 19.30 uur. Reserveren kan via lezingen@cultuurmoerdijk.nl. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES