Tekort aan bestuursleden bij Muziekvereniging Zevenbergen

Tekort aan bestuursleden bij Muziekvereniging Zevenbergen

  Cultuur

ZEVENBERGEN - Muziekvereniging Zevenbergen zoekt nieuwe bestuursleden. Het gezelschap heeft grote moeite om mensen te vinden die plek willen nemen in het bestuur. 


"Het vinden van vrijwilligers is tegenwoordig een hele uitdaging, want iedereen heeft een druk bestaan en dan is er nog weinig tijd over voor vrijwilligerswerk. Toch is vrijwilligerswerk een hele mooie manier om je netwerk uit te breiden, iets zinvols te doen voor jezelf, maar ook voor de gemeenschap, iets waar je veel voldoening uit kunt halen", meldt de vereniging. 

Muziekvereniging Zevenbergen bestaat uit een harmonie-orkest, een dweilband en een jeugdorkest. Gedurende het jaar zijn er een aantal optredens, zoals met Carnaval en Koningsdag. Jaarlijks verzorgt het harmonie-orkest ook een groot concert in de theaterzaal van De Borgh.

Er worden meerdere bestuursleden gezocht. Ook niet-muzikanten zijn welkom. De enige voorwaarde is dat u van muziek houdt. Aanmelden kan via secretariaat@muziekverenigingzevenbergen.nl.

l

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>