Afbeelding
Foto: Ties Steehouwer

Start kaartverkoop voor Bont Gemaauw vandaag van start

Door: Monique Jansen OUD Cultuur

ZEVENBERGEN - In het laatste weekend van januari is weer de traditionele kaartverkoop voor het Bont Gemaauw. De kaartverkoop start op vrijdagavond 24 januari voor de Club van 100 en zaterdag 25 januari is de openbare voorverkoop.

Het thema voor de Bont Gemaauw revue 2020 is ook al bekend "tussen kerremus en koers"! Toeval of niet, dit jaar zijn er weer meer Zevenbergse maauwers en sauwelérs en dit jaar ook zeer verrassende Zevenbergse zang talenten en een showballet in het programma.

Een complete en vooral echte Zevenbergse revue voor en door Zevenbergs talent op de planken gebracht onder auspiciën van Stichting Carnaval Zevenbergen. Ook voor dit jaar strikte de organisatie de bouwvakkers van Epscheuten en van Gummigalgen kunnen strikken voor de presentatie. Zaal de Vlakte in de Borgh het Revue theater voor Bont Gemaauw, met zoals altijd een mooi en zeer speciaal herkenbaar Zevenbergs decor met spetterend licht, beeld en geluid.

De uitgifte van de volgorde nummertjes voor de openbare kaartverkoop op zaterdag 25 januari start om 09.00 uur en vanaf 12.00 uur start de kaartverkoop van het Bont Gemaauw, in het sportcafé van Hotel De Borgh. Ook dit jaar zijn er weer vijf revue voorstellingen: donderdagavond 6, vrijdagavond 7, zaterdagavond 8 en zondagmiddag 9 februari, aanvang om 19:50 uur. Evenals vorig jaar is er dit jaar ook een voorstelling op zaterdagmiddag, aanvang 13:20 uur



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief