Foto: Ties Steehouwer
FOTOALBUM

Carnavalsoptocht Zeuvebultelaand wijdt haventracé en Markt in

  Cultuur

ZEVENBERGEN - Als hoofdkern van de gemeente Moerdijk, was dinsdag de optocht in Zevenbergen ook in 2020 weer de mooiste van alle omliggende kernen.


Dat neemt echter niet weg dat er vooral hele grote wagens uit die omliggende kernen meededen. Zo stalen de Rietbengels uit Klundert met hun circuswagen de show en deden de Markbouwers uit Standdaarbuiten niet voor hen onder. Toch konden ze niet tippen aan D'n Ottentotters uit Zevenbergen zelf, die vooral wat beweging betrof iedereen de loef afstak.

Klompen

Het motto voor dit jaar 'Nou brik mun kloomp' werd vooral door de Zevenbergenaren goed uitgebeeld. Zo waren er liefst twee groepen die het klompengolf probeerden te promoten. Ook was er een groep waarvan de leden van alles hadden gebroken behalve hun klompen. Erg leuk was ook een groep die pleitte voor de herinvoering van de boerenbruiloft. En dan waren er natuurlijk de eenlingen en paren die iets uitbeeldden waarbij heel diep nagedacht diende te worden. De Floes zorgde op de Markt voor passende muziek.
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES