Foto: Archief de Bode

Fotoclub Moerdijk start instapcursus fotografie

  Cultuur

MOERDIJK - Veel mensen beschikken over een eigen fototoestel, maar zouden daar veel meer mee willen doen. Speciaal voor deze mensen start Fotoclub Moerdijk met een instapcursus Fotografie. Voor iedereen die meer wil weten over de basisbeginselen van de fotografie begint eind september de instap-/basiscursus.


Op zes dinsdagavonden leer je alles over de knopjes op je camera en wat zij betekenen, komen zaken als instelling camera (diafragma, sluitertijd, ISO), scherpte/diepte, compositie, eenvoudige fotobewerking e.d. aan de orde. Na afloop van de cursus ken je de mogelijkheden van je camera beter en fotografeer je niet meer op de automatische stand. Je bent je meer bewust van wat je doet en ziet en maakt betere (vakantie)foto’s.

Start

De cursus start op dinsdagavond 28 september en de andere data zijn 5,12,19 oktober en 2 en 9 november. Plaats van handeling: Het Trefpunt in Zevenbergen. Aanvangstijd: 19.30 uur. 

Focusgroepen

Fotoclub Moerdijk werkt met verschillende focusgroepen. Dat zijn groepjes van hobbyfotografen die zich richten op specifieke fotografische onderwerpen, zoals natuur, objecten, mensen of algemene onderwerpen. Na afloop van de cursus kunnen de deelnemers, als zij dat willen, lid worden van de fotoclub en doorstromen naar een focusgroep van hun voorkeur. 

Meer info

Voor meer informatie over voor deze instapcursus en/of aanmelden kun je een mailtje sturen naar: cursussen@fotoclub-moerdijk.nl

Redactie,
 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>