Afbeelding

Tijdelijke beheerder gevonden voor Dierenpark Klundert

Door: Monique Jansen OUD Gemeente Nieuws

KLUNDERT - Van Driel Landschapsbeheer gaat het dierenpark Klundert tot uiterlijk eind juni 2020 onderhouden en de dieren verzorgen. In die periode gaat de gemeente op zoek naar een definitieve invulling. Van Driel neemt de 'bewoners' van het dierenpark over van de huidige beheerder, de heer Crielaard.

Op 31 december eindigt de overeenkomst tussen de heer Crielaard en de gemeente. De gemeente wil het dierenpark graag in stand houden. Ook veel Klundertenaren dragen het parkje een warm hart toe. Omdat de firma Van Driel de dieren overneemt van de heer Crielaard, blijft het dierenpark bewoond en kunnen ook de cliënten van het nabijgelegen SOVAK het dierenpark blijven bezoeken.

Nieuwe beheerder

In de eerste helft van 2020 gaat de gemeente op zoek naar een nieuwe 'vaste' beheerder. Naar aanleiding van het nieuws dat de huidige beheerder van het dierenpark eind dit jaar stopt, hebben diverse geïnteresseerden zich al gemeld. Het gaat om mensen die belangstelling hebben voor het beheer van het dierenpark maar ook om mensen die als vrijwilliger actief willen zijn. De gemeente neemt contact met hen op.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief