Logo internetbode.nl/moerdijk

Gemeente vindt nieuwe ontwikkelaar voor starterswoningen

  Nu Etten-Leur

STANDDAARBUITEN - De gemeente Moerdijk heeft voor de bouw van starterswoningen op een bouwkavel aan de Zomervlinder in Standdaarbuiten een nieuwe ontwikkelaar gevonden. Het gaat om Timek Planontwikkeling BV.


De eerder hiervoor geselecteerde partij slaagde er niet in om binnen de gestelde randvoorwaarden tot een haalbaar plan te komen. Daarom werd gezocht naar een nieuwe kandidaat.

Ervaring Timek Planontwikkeling BV is actief in West-Brabant en Zeeland en heeft veel ervaring met starterswoningen en vraaggestuurd ontwikkelen. Zo worden de woningen samen met de kopers bedacht en wordt de klant meegenomen in het ontwerpproces. Het bedrijf heeft ingestemd met de randvoorwaarden van de gemeente Moerdijk.

Belangstelling Er is inmiddels ook flinke belangstelling voor de particuliere kavels aan de Wintervlinder. Tot op heden is er één kavel verkocht en zijn voor twee kavels de verkoopovereenkomsten getekend.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief