Foto: Politie

Ontmanteling drugsschip Moerdijk afgerond

  Politie

MOERDIJK - De politie heeft zondag aan het eind van de middag het onderzoek en de ontmanteling van het drugsschip in de dorpshaven van Moerdijk dorp afgerond.


De exacte onderzoeksresultaten, dus de goederen die zondag nog in beslag zijn genomen, zijn nog niet bekend. Hoewel nog steeds onderzoek wordt gedaan wie precies de eigenaar van het schip is, is het vaartuig door de politie in beslag genomen.

Omdat misdaad niet mag lonen, vindt de politie het belangrijk dat zoveel mogelijk geld teruggehaald wordt dat met criminele activiteiten verdiend is. Het schip is zondagavond ten behoeve van politie en justitie naar een andere locatie gesleept.

De vier verdachten zitten nog steeds vast en zijn in het weekend verhoord. Het viertal wordt begin deze week aan de rechter-commissaris voorgeleid. Het drugsschip werd vrijdagmiddag ontdekt.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief