18-jarige man uit Heijningen met hard- en softdrugs opgepakt

  Politie

HEIJNINGEN - Een 18-jarige man uit Heijningen is maandagavond rond 23.15 uur aangehouden bij een controle op de parkeerplaats aan de Steenbergseweg in Dinteloord nadat in zijn auto hard- en softdrugs werd aangetroffen. 


Bij het aanspreken zagen agenten meerdere gripzakjes in zijn auto liggen, waarna de chauffeur gevraagd werd om het uitleveren van alle aanwezige drugs. De inwoner van Heijningen verklaarde niets bij zich te hebben, maar na onderzoek werden in het voertuig hasj en verdovende middelen in de vorm van kristallen, mogelijk MDMA, gevonden. Daarop werd hij aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex.

De controle vond plaats omdat bij de politie informatie binnengekomen was dat op deze locatie mogelijk in drugs gehandeld zou worden. Op de parking stonden maandagavond meerdere personenauto's.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>