Afbeelding
Foto: CHRISTIAN TRAETS

Man zwaargewond na eenzijdig ongeval in Willemstad

Door: Bregje Kop Politie

WILLEMSTAD - Een 18-jarige automobilist is zaterdagnacht zwaargewond geraakt nadat hij met zijn auto op het Steenpad tegen een boom aankwam. Vermoedelijk verloor hij de macht over het stuur. 

Bij een eenzijdig ongeval aan de Steenpad in Willemstad is zaterdagnacht een man zwaargewond geraakt. Het ongeval vond plaats omstreeks 02.30 uur. De automobilist reed met zijn auto tegen een boom. Vermoedelijk verloor hij de macht over het stuur in een bocht. Het voertuig kwam midden op de weg tot stilstand. Hulpdiensten, waaronder de brandweer en een traumaheli, kwamen ter plaatse. De man moest door de brandweer worden bevrijd en is overgebracht naar een ziekenhuis. De trauma-arts heeft een korte controle gehouden en is daarna doorgevlogen. De precieze toedracht van het ongeval is niet bekend. De auto is door een berger afgevoerd.

De bestuurder beschikt niet over een rijbewijs en had mogelijk ongezien een auto van een bekende meegenomen. Op verzoek van de politie werd er bloed afgenomen voor controle op alcohol en drugs. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief