Automobilist uit Zevenbergen doet aangifte van opzettelijke aanrijding
Foto: Addo Sprangers

Automobilist uit Zevenbergen doet aangifte van opzettelijke aanrijding

  Politie

ZEVENBERGEN - Een 40-jarige man uit Zevenbergen heeft bij de politie aangifte gedaan omdat een 54-jarige Belgische automobilist vrijdag rond 10.30 uur mogelijk bewust tegen hem aan is gereden op de A17. 


Bij het oprijden van de A16, komende uit de richting Moerdijk, zag de man uit Zevenbergen ineens de Belgische auto naast zich rijden. De bestuurder ervan was druk aan het gebaren. Om de Belgische auto tussen de rijdende auto's te laten, ging het slachtoffer een beetje op de vluchtstrook rijden. Kennelijk vond de Belg dit niet afdoende, aldus de verklaring van de inwoner van Zevenbergen, want vervolgens leek het of de man bewust hard tegen zijn auto aanreed. Ondanks het feit dat van beide chauffeurs de snelheid niet hoog was, veroorzaakte de botsing toch een hoop schade. Het voertuig van de veroorzaker kon zelfs niet meer rijden.

Het rijbewijs van de Belg is door de politie ingevorderd vanwege agressief en onveilig rijgedrag. Overigens hebben meerdere getuigen 112 gebeld met de mededeling dat er sprake was van een opzettelijke aanrijding.

DIGITALE KRANT





NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief




<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>