Foto: Marcel van Dorst/SQ Vision

Dodelijk slachtoffer van ongeval op A17 bij afrit Moerdijk is 29-jarige Rotterdammer

  Politie

MOERDIJK - De persoon die donderdagavond om het leven kwam bij een ernstig verkeersongeval op de A17 ter hoogte van de afrit Moerdijk, was een 29-jarige man uit Rotterdam. Een 30-jarige man, eveneens uit Rotterdam, raakte gewond.


De auto met de twee inzittenden raakte rond 22.15 uur ter hoogte van de afrit Moerdijk door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam tegen een boom tot stilstand. De bestuurder, de 29-jarige man uit Rotterdam, raakte zwaar gewond. Hij werd ter plaatse door hulpverleners gereanimeerd, maar dit mocht niet meer baten.

Ook de andere inzittende, een 30-jarige man uit Rotterdam, raakte gewond. Hij is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Vanwege het sporenonderzoek naar de toedracht van het ongeval is de afrit Moerdijk lange tijd dicht geweest.

Lachgas

Bij het onderzoek door de politie werd in de auto lachgas aangetroffen. Lachgas bezitten of gebruiken is niet verboden, maar kan schadelijk zijn voor hersenen of bijvoorbeeld longen. Eer kan een tijdelijk tekort aan zuurstof ontstaan, waardoor gebruikers misselijk of duizelig kunnen worden, hoofdpijn krijgen of bewusteloos raken.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES