Foto: Perry Roovers

Man uit Zevenbergen (35) slachtoffer van steekpartij in Breda

  Politie

ZEVENBERGEN - Een 35-jarige man uit Zevenbergen is dinsdagavond het slachtoffer geworden van een steekpartij in park Valkenberg in Breda. De dader is een 29-jarige Bredanaar. 


De politie kreeg dinsdagavond omstreeks 19.40 uur een melding van een steekincident in het stadspark Valkenberg in Breda, nabij de uitgang aan het Kasteelplein. Het slachtoffer werd met een steekwond met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie startte direct een grote zoekactie. De agenten kregen daarbij hulp van getuigen die signalementen en looprichting van de dader doorgaven. Door Cameratoezicht werd gemeld dat een man die volledig aan het signalement voldeed op de Hoge Brug liep in de richting van de Adriaan van Bergenstraat in Breda. Door deze informatie kregen de dienders zicht op de verdachte, een 29-jarige Bredanaar, die in het centrum van Breda woont. Hij kon om 20.30 uur in zijn woning worden aangehouden. Hij is in verzekering gesteld. De recherche doet nader onderzoek naar de toedracht van het incident.

Slachtoffer en verdachte zijn vermoedelijk bekenden van elkaar.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>