Drugsdumpingen Heijningen en Willemstad maandag in Bureau Brabant
De aanhangwagen vol met vaten aan de Sabinaweg.
De aanhangwagen vol met vaten aan de Sabinaweg. (Foto: Politie)

Drugsdumpingen Heijningen en Willemstad maandag in Bureau Brabant

  Politie

HEIJNINGEN/WILLEMSTAD - Het tv-opsporingsprogramma Bureau Brabant bij Omroep Brabant besteedt maandagavond 28 september aandacht aan twee drugsdumpingen die plaats hebben gevonden in de gemeente Moerdijk. 


In Heijningen werd op maandag 17 augustus een aanhangwagen vol met vaten achtergelaten op de Sabinaweg. Er bleek ruim 2.500 liter drugsafval in te zitten. De aanhangwagen was zo zwaar beladen dat het voertuig waarschijnlijk niet ver gereden heeft. Mogelijk is er dus sprake een drugslab locatie in de buurt.

In Willemstad werd eerder dit jaar op het Sluispad Noord een gestolen paardentrailer achtergelaten. Er zaten vaten drugsafval in. De politie roept getuigen op zich te melden als zij meer informatie kunnen verschaffen.

De eerste uitzending van Bureau Brabant is maandag om 18.00 uur. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>