Minister Cora van Nieuwenhuizen
Minister Cora van Nieuwenhuizen (Fotoarchief VVD)

Minister Cora van Nieuwenhuizen gastspreekster bij VVD afdeling Markenlanden

  Politiek

ZEVENBERGEN - De VVD afdeling Marklanden houdt op woensdag 20 november een openbare bijeenkomst met als gastspreekster Cora van Nieuwenhuizen, minister van Infrastructuur en Waterstaat. Bas van 't Wout, vicevoorzitter van de VVD Tweede Kamerfractie fungeert als gespreksleider. Van het netwerk Marklanden maken de VVD-leden in de gemeenten Etten-Leur, Moerdijk en Halderberge deel uit.

Aan lokale vertegenwoordigers in de drie gemeenten is gevraagd enkele onderwerpen aan te dragen die in hun gemeente spelen en die betrekking hebben op de portefeuille van de minister. Omdat de minister onder andere over de rijkswegen gaat, zijn ook enkele transportbedrijven uitgenodigd.


De openbare bijeenkomst wordt gehouden na de ledenvergadering van de afdeling. Op deze vergadering zal Frans Gerritsma afscheid nemen als voorzitter. Hij heeft er dan op bestuurlijk niveau 45 jaar opzitten als onder andere gemeenteraadslid, wethouder en lid van Provinciale staten. Wie hem opvolgt is nog niet bekend.

Het openbare gedeelte begint op 20 november om 20.30 uur. De bijeenkomst is in theaterzaal De Vlakte van hotel De Borgh in Zevenbergen. Belangstellenden voor deze bijeenkomst zijn van harte welkom als ze hun komst berichten aan de secretaris van VVD Marklanden, Hans van Heel.Dat kan per e-mail: hans.van.heel@ziggo.nl.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief