Foto: Deyan Georgiev/Shutterstock

Bijeenkomst ChristenUnie in teken van stikstofcrisis

  Politiek

ZEVENBERGEN - Op woensdag 13 november houdt de de ChristenUnie West-Brabant een openbare bijeenkomst in Zevenbergen. Het onderwerp van deze avond is de stikstofproblematiek. ZLTO-vertegenwoordiger Adrie Bossert vertelt wat er leeft bij de boeren.  


Ook in Brabant speelt er veel. De bouw zit op slot en de boeren zijn heel boos. Er zijn acties geweest van de boeren en de bouw en er zullen er nog meer volgen. Wat voor rol speelt de landelijke en provinciale overheid hierin? Wat kunnen we zelf doen en wat voor maatregelen kan de overheid nemen? De ChristenUnie hoopt hierover bijgepraat te worden en samen na te denken over: Hoe nu verder?

“Boeren horen bij Brabant” is een speerpunt van de ChristenUnie in Brabant. De bijeenkomst wordt gehouden in de zaal van de Noordhavenkerk, Noordhaven 2 in Zevenbergen (ingang Langenoordstraat). De bijeenkomst begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur). Iedereen (leden en geïnteresseerden) is van harte welkom op deze bijeenkomst. Inlichtingen bij Jan Oskam, secretaris ChristenUnie West-Brabant, telefoon 0168-325519 en mailadres jan.oskam368@ziggo.nl. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES