Logo internetbode.nl/moerdijk

Drie judoka’s op de mat in Oosterhout

  Sport en Vereniging


KLUNDERT - Op maandag 17 april, 2e Paasdag, organiseerde Bliemer Arashi Sport de 24e Baronie Arashi Cup. Een kleine 150 judoka's van 16 verschillende verenigingen kwamen naar Oosterhout om daar hun beste beentje voor te zetten.

De eerste weging was al om 8.45 uur, maar onze judoka's konden uitslapen. Het 3-tal judoka's van Judoklub Klundert moesten zich pas om 12.45 uur bij de weegschaal melden om gewogen en ingedeeld te worden. Dat uitslapen voor Jasper Zuidema niet slecht was bewees hij wel met een uiteindelijke tweede plaats.

Ondertussen was zijn zus Babette Zuidema, en Tamara Doff ook op de mat om hun partijen af te werken. Beide dames wisten er met fraai judo een derde plaats uit te halen. Met een mooie medaille en een stripboek van Suske en Wiske konden ze op huis aan.

Meer informatie over judo en/of aikibudo vindt u op onze website www.judoklubklundert.nl<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FotoseriesDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief