Logo internetbode.nl/moerdijk

Alle deelnemers hebben hun promotiepunt gehaald

  Sport en Vereniging


LANGEWEG - De flinke wind trotserend hebben de vrijwilligers van PSV Langeweg en HCL weer een mooi evenement gesmeerd laten lopen.

Kleuren en knutselen in de kantine, paard/pony netjes maken voor de FNRS-proef en zelf natuurlijk piekfijn in orde voor de jury verschijnen. Dat was kort gezegd de dag. Deelnemers mochten in Paas- en/of lentesfeer hun proef rijden en sommigen hebben dat in vol ornaat gedaan. Leonie was zelfs prachtig geschminkt en vormde met een 'groene' Chipito een echte voorjaarscombinatie, Lotte had geweldige Paashaasoren op haar cap en Jolene had haar t-shirt uitbundig versierd. Er waren natuurlijk nog veel meer mooie, frisse, grappige en leuke versieringen, andere ruiters hielden het bij het officiele wedstrijdtenue.

Uitslagen

Categorie eigen paarden F1 t/m F12: 1e plaats Sanne van Loon met Boy, 2e plaats Merle van der Aa met Black, 3e plaats Tatum Bolleboom met Ufano. Aanmoedigingscategorie F1 t/m F3 allemaal 1e plaats: Maartje van Nooijen met Henny, Nienke Gijzen met Henny, Teun de Jonge met Jane, Leonie Oosterling met Chipito, Britt van der Made met Marilena, Lobke Willemse met Madelief, Isa Smits met Winnetou, Nienke de Vos met Henny, Nova Boerefijn op Henny, Madelon de Vulder op Henny en Dideke van Gils met Chipito. Categorie F4 t/m F7: 1e plaats Britt Elfring met Jane, 2e plaats Lotte Broeders met Madelief, 3e plaats Sanne de Keizer met Jane. Categorie F8 t/m F12: 1e plaats Fleur Broeders met Aram, 2e plaats Roos Groenendijk met Jane, 3e plaats Michelle Stoop met Trivaldo.

De volgende FNRS-proeven, alweer de 3e dit jaar, zijn op zondag 7 mei. Tussen de laatste proef en de prijsuitreiking had de Activiteiten Commissie een Paasactiviteit georganiseerd. De 39 eieren zijn allemaal gevonden, alleen de zin was niet meer gelukt: "HCL & PSV Langeweg wensen jullie Vrolijk Pasen"!<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FotoseriesDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief