Logo internetbode.nl/moerdijk

Nieuwjaarsreceptie vv Kogelvangers

  Sport en Vereniging


WILLEMSTAD - Afgelopen zaterdag werden tijdens een druk bezochte nieuwjaarsreceptie bij v.v. Kogelvangers zoals ieder jaar een aantal leden gehuldigd vanwege het vele vrijwilligerswerk of onafgebroken lidmaatschap bij de vereniging en mocht de traditionele nieuwjaarstoespraak door voorzitter John Pijper, waarbij onder andere teruggekeken werd naar 2016 en ook vooruitgekeken werd naar 2017, niet ontbreken.

Een heuglijk feit was er voor Robbert-Jan de Rooij en Anne-Willem de Rooij die een Kogelvangers speld met bloemen ontvingen vanwege hun 25 jaar onafgebroken lidmaatschap bij de club. Tevens werd een zilveren Kogelvangers speld uitgereikt aan John Pijper, Adrie Mol en Cees Brouwers vanwege hun 40-jarig onafgebroken lidmaatschap met bloemen. Ook werden Rein Saarloos en Nico Eichhorn gehuldigd vanwege hun 50-jarig onafgebroken lidmaatschap bij de club. Rein ontving uit handen van één van de leden van de jubileumcommissie een gouden Kogelvangers speld, een oorkonde en een uniek horloge met v.v. Kogelvangers logo met bloemen. Nico ontving een gouden Kogelvangers speld, een oorkonde en een bos bloemen.

Cees Stokvis, die 40 jaar onafgebroken lid is van v.v. Kogelvangers was helaas niet aanwezig op de nieuwjaarsreceptie Hij zal op een later moment hiervoor gehuldigd worden.

Peter Ekelmans die werd in het zonnetje gezet doordat hij werd uitgeroepen als 'Vrijwilliger van het jaar' vanwege zijn tal van werkzaamheden binnen de vereniging, o.a. het mede organiseren van het jeugdkamp en daarvoor een horloge met v.v. Kogelvangers logo en een bos bloemen in ontvangst mocht nemen.

Tenslotte was er ook aandacht voor Anita Provoost-Schutte die vele jaren de roosters voor de kantinedienst op zaterdagmorgen tijdens de jeugdwedstrijden gemaakt heeft. Als dank voor haar verdiensten voor de vereniging werd aan Anita een bos bloemen overhandigd door Ton Schröder namens het bestuur.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief