Smash ’70 Tafeltennis

Sport en vereniging

ZEVENBERGEN - In de voorlaatste wedstrijd van het seizoen kreeg team 1 bezoek van de The Back Hands uit St. Willebrord.

Door omstandigheden kon de tegenstander maar twee spelers opstellen en dat betekent dat de eerste 3 punten al binnen waren. De avond dreigde nog op een verlies partij uit te lopen maar op het laatste moment wisten Theo Coppens en Joris Gerritsen nog een wedstrijd te winnen. Pierre Uitdehaag kon deze keer niets aan de eindstand van 5-5 toevoegen. Team 1 staat hierdoor op een voorlaatste plaats en moet komende week nog flink aan de bak.

Team 2 ging proberen de opgaande lijn van de laatste weken vast te houden en een beter resultaat te halen tegen Yerseke dan de 7-3 verliespartij van de eerste wedstrijd. Yerseke bleek echter een taaie tegenstander en het wilde maar niet lukken. Raymond Liebau wist één partij te winnen en het dubbel zorgde voor nog een punt. Helaas bleef het daarbij. Jacqueline van Osta en Sander van Dongen konden deze keer niets toe voegen. Team 2 staat nu op een hopeloze laatste plaats dus degradatie is niet meer te ontlopen.

Het derde team trad aan tegen Vice Versa '51 uit Oudenbosch. Ook hier was het doel een verbetering van de eerste wedstrijd. Via 2 overwinningen van zowel Petra Gommers als Wim Hopmans als Corné Polak zijn zij daar prima in geslaagd. Het dubbel werd ook nog gewonnen dus de 5-5 van de eerste wedstrijd werd nu verbeterd door een 7-3 overwinning.

Dat wil niet zeggen dat de problemen helemaal over zijn want de 5e plaats is voorlopig een feit. Slechts een zeer goed resultaat tegen de verse kampioen TCO '78 kan daar volgende week nog iets aan veranderen.

Programma

De drie Smash '70 teams spelen de laatste wedstrijd uit tegen Tanaka uit Etten-Leur en twee teams van TCO '78 uit Ossendrecht.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief