Klundert legt Prinsenland geen strobreed in de weg

KLUNDERT - Na een periode waarin het voetballend steeds beter ging leverde Klundert zaterdagavond een absolute wanprestatie tegen Prinsenland, dat wel met de juiste instelling en het het randje opzoekend de derby gemakkelijk naar zich toe trok: 2-4.

Prinsenland nam al heel snel het initiatief volledig in handen en Klundert stond er bij en keek er naar. De ruststand van 0-2 was dan ook volledig conform het beeld van de wedstrijd.

In de rust werd afgesproken Klundert dat er in de tweede helft uit een heel ander vaatje zou worden getapt. Gelijk werd het echter 0-3 en leek de wedstrijd beslist. Toch kwam Klundert binnen de kortste keren terug in de wedstrijd door twee doelpunten van Eric Fuanani. Klundert rook even vuur en Rivelino Zschusschen had de gelijkmaker op zijn schoen. Uit een vlijmscherpe counter werd het echter al snel 2-4 en was de marge weer twee.

Prinsenland bleef daarna gemakkelijk overeind en kwam Klundert niet verder dan wat kleine speldenprikjes. In de slotfase werden nog wel Bryan Traets en Jeffrey van Wingerden met rood naar de kant gestuurd. Na een trappende beweging van Traets reageerde van Wingerden met een tikje (duw) van twee vingers op de wang met de mededeling dat hij van dergelijke overtredingen niet gediend was.

De situatie wordt door de nederlaag steeds zorgwekkender als is het natuurlijk nog steeds niet te laat. Volgende week speelt Klundert in Oostkapelle tegen de plaatselijke trots.