Smash ’70 Tafeltennis speelt zesde ronde competitie

Sport en vereniging

NOORDHOEK - In de 6e ronde van de competitie ging team 1 op bezoek bij Tios '51 in Tilburg. De eerste wedstrijd ging met 4-6 verloren dus de heren wilden dat verlies teniet doen.

De strijd ging redelijk gelijk op en het immer belangrijke dubbelspel werd deze keer gewonnen. Mede hierdoor kwam de eindstand op 5-5. 2 Punten van Theo Coppens, 1 punt van Ludo Gommers en Joris Gerritsen en het dubbel. Hierdoor staat Smash '70 nog wel op de voorlaatste plaats maar zij hebben nog een wedstrijd minder gespeeld dus daardoor zouden zij uit de gevarenzone kunnen geraken.

Team 2 speelde afgelopen Zaterdag tegen de Pin Pongers uit de Wouwse Plantage. Ook dit team wilde de 3-7 nederlaag van het begin van het seizoen graag verbeteren. Het begin was goed maar daarna ging het dramatisch verkeerd. Uiteindelijk werd een nog groter verlies genoteerd van 8-2. Jacqueline van Osta en Raymond Liebau scoorden ieder 1 punt en Sander van Dongen voegde daar helaas niets aan toe. De laatste plaats wordt op deze manier natuurlijk nooit verlaten. Met nog drie wedstrijden voor de boeg mag team 2 op een klein wondertje hopen.

Team 3 speelde in St. Willebrord tegen The Back Hands. Natuurlijk wilde dit team er ook alles aan doen om het verlies in de eerste wedstrijd goed te maken. Het begin was al niet gemakkelijk want onder andere door blessures kon team 3 maar met 2 spelers aantreden. Dat dit niet direct rampzalig hoeft te zijn bewees de uitslag van 5-5. Zowel Petra Gommers als Wim Hopmans wonnen 2 partijen en het dubbel werd ook in winst omgezet.

Een knappe prestatie. Voorlopig staat team 3 nog op de 5e (voorlaatste) plaats maar met het mogelijke vooruitzicht van de terugkeer van Corné Polak, houden zij hoop.

Programma

Het aanstaande weekend wordt er thuis in Noordhoek gespeeld tegen respectievelijk Belcrum uit Breda, Kerkwerve en TCS uit Steenbergen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief